Відбулося пленарне засідання чергової сесії Тарутинської селищної ради

Друк

         19 жовтня відбулося пленарне засідання  чергової 15-ї сесії Тарутинської селищної  ради VIII скликання під головуванням селищного голови Сави Чернєва.

У роботі сесії взяли участь: 18 депутатів селищної ради з 26, заступники селищного голови О.Сілоч, В.Дундер, І.Долгорук, депутати Болградської районної ради О.Павлов та М.Горєлко, керівники комунальних підприємств, начальники управлінь та відділів селищної ради.

Депутатами селищної ради були розглянуті 15 питань порядку денного, серед яких:

-Про перейменування  вулиці Терешкової на вулицю Миру смт Березине;

-Про передачу в оренду частини будівлі церкви, що розташована по вул. Виноградна 65, смт Березине;

-Про передачу майна з балансу Комунального некомерційного підприємства «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс Тарутинської селищної ради;

-Про внесення змін та затвердження фінансового плану зі змінами Комунального некомерційного підприємств «Тарутинська центральна лікарня»;

-Про визначення балансоутримувачем індивідуального майна комунального підприємства «Рівнянський» Тарутинської селищної ради;

-Про стан виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тарутинської селищної територіальної громади на 2021 рік за 1 півріччя 2021 року

-Про встановлення ставки акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизної  товарів.

-Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік».

-Про інформацію щодо стану розкриття та розлідування злочинів у сфері службової діяльності за період 2014 -2021 роки.

-Про інформацію начальника відділення  поліції № 2 Болградського РВП ГУНП в Одеській області щодо забезпечення законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку за 9 місяців 2021 року на території Тарутинської селищної територіальної громади.

  

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені для ознайомлення на офіційному вебсайті Тарутинської селищної ради в розділі «Селищна рада» - «Рішення ради».

Також, депутатами були порушені питання щодо вакцинації населення, харчування дітей в загальноосвітніх школах, розвитку фізичної культури та спорту в громаді, на які були дані роз’яснення керівництва та спеціалістів селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь