Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Друк

 

        Тарутинський селищний голова  Сава Чернев  12 жовтня 2021 року провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Комісією було розглянуто п’ять питань порядку денного:

-Про розгляд питання щодо захисту прав та інтересів малолітніх дітей 2014 р.н. та 2011 р.н.;

-Про розгляд питання щодо позбавлення батьківських прав батьків відносно сина 2010 р.н.;

-Про розгляд заяви батька щодо повернення сина 2008 р.н., який має статус «дитина, позбавлена батьківського піклування» на виховання та спільне проживання в сім’ю;

- Про розгляд ухвали Тарутинського районного суду Одеської області щодо надання висновку органу опіки та піклування про доцільність визнання матері 1995 р.н. та дитини 2017 р.н. такими, що втратили право користування жилим приміщенням;

-Про розгляд питання щодо надання дозволу батькам на надання згоди на вчинення неповнолітнім сином 2007 р.н. правочину щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом безоплатної передачі) для ведення особистого селянського господарства для подальшої реєстрації права власності.

       За результатами розгляду та обговорення питань з метою захисту прав та інтересів дітей прийняті виважені рішення згідно чинного законодавства.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь