Селищний голова Сава Чернєв привітав підопічних центру соціального обслуговування з Днем людей похилого віку

Друк

         Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Їх праця, ставлення до людей, мудрість, терпіння й толерантність  – це приклад для наслідування сучасній молоді.

        За доброю традицією в перший день жовтня в світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. З цієї нагоди  Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та заступник селищного голови  Валерій Дундер завітали до стаціонарного відділення територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тарутинської селищної ради.

Вітаючи, літніх людей, селищний голова побажав їм міцного здоров’я, довголіття, безхмарного неба, радості та подякував за багаторічну сумлінну працю і вірність рідному краю. Від Тарутинської селищної ради Сава Чернєв подарував підопічним територіального центру соціального обслуговування телевізор.

Атмосферу добра та тепла у справжнє родинне свято додали до привітань селищного голови вихованці Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх та вихованці Дитячого Будинку сімейного типу родини Головачук. Вони підготували душевний концерт для своїх старших друзів, а ті – дякували дітям гучними оплесками, підспівуваннями, посмішками і сіяючими очима. А потім – усі  разом,  під акомпанемент Дмитра Чумертова виконали ліричні пісні та послухали вірші у виконанні підопічної територіального центру 95-річної Нейкової К.Г.

Свято видалось душевним, чуйним та людяним.

Селищний голова С.Чернєв та директор Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх Н.Ружицька подякували колективу центру соціального обслуговування на чолі з Т.Єпурі за щоденну важливу працю, за милосердя та гуманізм.

         Крім того, до Дня людей похилого віку 150 самотніх людей поважного віку Тарутинської громади, які знаходяться на обслуговуванні територіального центру, отримали продуктові набори.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь