Проведено чергову 14-у сесію Тарутинської селищної ради VIII скликання

Друк

 

16 вересня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової 14-ї сесії селищної ради під головуванням секретаря селищної ради Анетти Куракової. У роботі пленарного засідання взяли участь: депутати селищної ради, заступники селищного голови О.Сілоч та В.Дундер, депутат Болградської районної ради О.Павлов, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради, старости старостинських округів.

На розгляд депутатів селищної ради було винесено 38 питань. Відповідно до Регламенту селищної ради подані до порядку денного питання були розглянуті профільними постійними комісіями  і рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні. 

Більшість питань порядку денного пленарного засідання сесії були одноголосно прийняті депутатами, це питання щодо: оприлюднення проекту регуляторного акту, розроблення комплексного плану просторового розвитку території громади, розроблення схеми санітарної очистки населених пунктів громади,  затвердження проектно-кошторисної документації “Капітальний ремонт дитячого садка в смт. Березне.Коригування.» та “Капітальний ремонт приміщень адмінбудівлі Березинського старостинського округу», внесення змін до цільової програми «Здоров’я на 2021-2023 роки», затвердження фінансового  плану КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги», затвердження Прогнозу місцевого бюджету Тарутинської селищної ради на 2022 – 2024 роки та інші.

Депутатами були відхилені питання стосовно затвердження проектно-кошторисної документації щодо будівництва  майданчиків для збору твердих побутових відходів по вул. Центральна,31, по вул.Центральна,324, по вул. Центральна,7 та по вул.Широка,16. в смт. Тарутине.

За рахунок коригування розподілу видатків бюджету селищної ради були внесені зміни у бюджет селищної ради на 2021 рік. До проекту «Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік» депутатами внесені зміни. 

Також була розглянута низка земельних питань. Заступник селищного голови В.Дундер повідомив, що до селищної ради надійшло майже 2500 заяв з земельних питань та наголосив, що селищною радою будуть розглянуті усі заяви громадян та кожен заявник отримує аргументовану відповідь. Ті жителі громади, хто має право на земельну ділянку, отримають їх, а розмір ділянки буде визначатись спільним рішенням депутатів селищної ради.        

 Детально ознайомитись з пленарним засіданням 14-ї чергової сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання можна за посиланням: https://youtu.be/5ECgZ3EukaI.

Прийняті рішення 14 сесії селищної ради восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Тарутинської селищної ради  у розділі «Селищна рада» – «Рішення ради

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь