В школах Тарутинської громади запроваджено проведення ранкової зарядки

Друк

 

Ранкова зарядка – це запорука здоров’я учнів. Вона корисна для будь-якого віку та потрібна кожній людині, аби після сну організм підготувати до праці, зарядити його бадьорістю, енергією та гарним настроєм на увесь день. І привчатися робити її щоранку потрібно з дитинства.

З метою пропаганди здорового способу життя та залучення учнів шкіл Тарутинської громади до регулярних занять фізичною культурою селищний голова Сава Чернєв на серпневій нараді директорів шкіл вніс пропозицію щодо проведення ранкової зарядки як дієвого засобу покращення фізичного самопочуття та активізації захисних сил організму дітей. 

Станом на 7 вересня 2021 року ранкова зарядка проводиться у всіх 15 загальноосвітніх школах громади. Учителі фізичної культури, педагоги-організатори шкіл, класні керівники  провели відповідну підготовчу роботу,  підібрали вправи з елементами різних видів спорту та з урахуванням вікових особливостей дітей, залучили до проведення ранкової зарядки учнів, які мають досягнення у спорті. Яскравого забарвлення ранковій зарядці надає ритмічний  музичний супровід.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь