В селі Лужанка відбувся святковий концерт, присвячений 200-річчю села

Друк

 

     День народження села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав, але душею назавжди залишився у рідному селі, хто живе і працює в ньому сьогодні.

      У серпні місяці  селу Лужанка Рівненського старостинського округу виповнилось 200 років. Це село відомо багатьом як мала Батьківщина голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького.

       З нагоди ювілею села, 5 вересня 2021 року в Лужанському сільському клубі відбувся святковий концерт. Привітати мешканців с.Лужанка завітали Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, начальник відділу культури і туризму Н.Шишкова, начальник відділу організаційно-кадрової роботи селищної ради О.Чернєва.

      Захід розпочався цікавою презентацією про історію села, під час якої присутнім нагадали про перших поселенців-німецьких колоністів, пригадали ветеранів Другої світової війни та людей, які для села зробили багато добрих справ.   

       Сава Чернєв щиро привітав мешканців села та відмітив, що його як людину та селищного голову пов’язує минуле і сьогодення села,  пригадав щирих, добрих та працьовитих мешканців і побажав усім міцного здоров’я, миру, благополуччя, оптимізму. С.Чернєв подарував від селищної ради дитячому садку села телевізор та передав старості Рівненського старостинського округу В.Узун подарунок від бессарабських німців. Також, Сава Чернєв привітав маленького мешканця села, у якого в цей день був День народження.

      Вітаючи мешканців с.Лужанка староста В. Узун підкреслила, що лужанців об’єднує відданість та любов до рідної землі, побажала жителям здоров’я, щастя, добра та подякувала спонсорам, при підтримці яких було організовано свято.

         Талановиті працівники і аматори Рівненського сільського будинку культури підготували для мешканців села змістовну святкову концертну програму. Додали настрою присутнім пісні у виконанні соліста Тарутинського БК Сергія Солдат. Запальні танці, чудові пісні та музичні композиції, сподобалися глядачам, вони щиро дякували оплесками всім виступаючим.

              Після святкового концерту Тарутинський селищний голова С.Чернєв поспілкувався з мешканцями села, відповів на їх запитання та прийняв до уваги порушені питання.  Також селищний голова відвідав Лужанський навчально-виховний комплекс та Лужанський ФАП.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь