Вітаємо рій “Патріот” Тарутинського НВК з І місцем у обласному етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)!

Друк

 

        З 22 по 25 червня 2021 року рій «Патріот» Тарутинського навчально-виховного комплексу взяв участь у обласному етапі військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура») серед роїв середньої вікової групи 11-14 років. Змагання проходили на оздоровчій базі у селі Миколаївка Білгород-Дністровського району. Рій «Патріот» Тарутинського НВК у складі: Іщенко Ксенії, Кічук Максима, Книш Вероніки, Пульбер Богдана, Ружицької Анастасії, Сараїн Ірини, Степаненко Катерини, завдяки сміливості, інтелекту, дисциплінованості, злагодженості дій усіх членів рою та цілеспрямованій кропіткій роботі керівника Григорія Церковного, показав відмінні результати та посів І місце у обласному етапі гри. Рій «Патріот» буде представляти Одеську область у Всеукраїнському етапі гри «Сокіл» («Джура»), який пройде у м. Кропивницький з 1 по 10 липня 2021 року.

        25 червня на автостанції селища Тарутине наших переможців урочисто - з музичним супроводженням та повітряними кульками зустрічали: заступник селищного голови О.Сілоч, директор Тарутинського НВК О.Ткаченко, начальник відділу освіти , молоді та спорту О.Куруч, начальник відділу культури та туризму Н.Шишкова, працівники Тарутинського СБК, батьки дітей, друзі та однокласники.

        Заступник селищного голови підкреслила, що ми пишаємось нашими дітьми, вони дійсно талановиті, де б вони не брали участь, завжди займають призові місця, та висловила побажання розвитку талантів дітей у всіх напрямках.

        Григорій Церковний – керівник рою «Патріот», вчитель фізичного виховання Тарутинського НВК подякував дітям та  їх батькам за  витривалість, допомогу, підтримку і розповів, що шлях до перемоги був нелегкий. І етап конкурсу проходив в умовах карантину в режимі онлайн і серед 124 команд, які взяли участь у І етапі, «Патріот» серед 10 команд вийшов до ІІ обласного етапу, де він посів І місце та буде представляти Одеську область на Всеукраїнських змаганнях.

         Від селищної ради членам рою «Патріот» О.Сілоч вручила подарунки – флешки та запевнила, що Тарутинська селищна рада надасть фінансову підтримає рою «Патріот» для участі у Всеукраїнському етапі конкурсу.

        О.Кушнір вручила подарунок рою «Патріот» від відділу освіти, молоді та спорту.

        Вітаємо переможців гри «Сокіл» («Джура») та бажаємо успіхів і перемоги у Всеукраїнському етапі гри!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь