Тарутинська селищна рада надасть фінансову підтримку рою «Патріот» Тарутинського НВК для участі у Всеукраїнському етапі військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Друк

 

        26 червня 2021 року відбулась зустріч Тарутинського селищного голови Сави Чернєва з директором Тарутинського навчально-виховного комплексу Олегом Ткаченко та керівником рою «Патріот» цього закладу Григорієм Церковним.

        Селищний голова привітав керівника рою «Патріот» Г.Церковного з перемогою у обласному етапі гри та подякував за плідну працю, професіоналізм, самовіддачу та вміння зацікавити дітей.

         Рій «Патріот», як переможець обласного етапу гри «Сокіл» («Джура») з 1 по 10 липня 2021 року візьме участь у Всеукраїнському етапі гри, який буде проходити у м. Кропивницький. Для цього, як зазначив Г.Церковний, необхідні чималі кошти для повноцінного обмундирування та спорядження усіх членів команди, потрібно закупити дітям форму: від футболок, батників до берців, а також передбачити харчування дітей та супроводжуючих під час дороги та виділити кошти на придбання палива.

          Сава Чернєв запевнив, що Тарутинська селищна рада всебічно підтримає рій «Патріот», який буде представляти на Всеукраїнських змаганнях не тільки Тарутинську громаду, а й Одеську область. В найближчі дні усі необхідні кошти будуть виділені. Голова громади  звернувся з проханням до Г.Церковного надрукувати на футболках команди  логотип Тарутинської ОТГ та підкреслив, що Тарутинська громада буде очікувати рій «Патріот» тільки з перемогою.

          Директор Тарутинського НВК О.Ткаченко висловив сподівання на підтримку рою «Патріот» з боку Болградської районної державної адміністрації та Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації.

          Тож, бажаємо рою «Патріот» витримки та натхнення, віри в себе та власні сили! Керівництво селищної ради, керівництво і вчителі Тарутинського НВК та батьки впевнені, що ви гідно представите нашу громаду на Всеукраїнському рівні, збагачуючи славу Тарутинщини!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь