Урочистий захід до Дня Конституції України

Друк

 

        Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

        25 червня 2021 року у Тарутинському селищному Будинку культури відбувся урочистий захід до Дня Конституції України.

У заході взяли участь заступники Тарутнського селищного голови Олена Сілоч, Іван Долгорук, Валерій Дундер, керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради, працівники установ та організацій селища Тарутине, громадськість.

        Звертаючись з привітальними словами від імені Тарутинського селищного голови Сави Чернєва, від виконавчого комітету селищної ради та від себе особисто заступник селищного голови Валерій Дундер наголосив: «Конституційне будівництво триває весь час, поки існує держава і розвивається суспільство, тому головне дотримуватись її норм та положень. Саме це є запорукою процвітання будь-якої країни. Саме від нас з вами залежить, наскільки ми готові жити в правовій демократичній державі, яку поважають у всьому світі». Валерій Дундер побажав усім мешканцям громади взаємопорозуміння, достатку, благополуччя, спокою та миру, успіхів та плідної праці на благо українського народу.

       Від імені молоді Тарутинської громади присутніх привітав Микола Боровицький - учень Тарутинського навчально-виховного комплексу, який побажав, щоб злагода, мир та добро панували у серцях кожного українця, а в душі міцніло почуття гордості за Україну. У своєму виступі Микола підкреслив символічність святкування двох свят: 27 червня – Дня молоді та 28 червня – Дня Конституції, бо Конституція – це шлях у цивілізований світ і яким буде шлях залежить від молоді; а від того, як і що робить молодь, залежить доля народу, Батьківщини та нащадків.

       Працівники Тарутинського селищного Будинку культури підготували до Дня Конституції України святковий концерт «Україна – моя Батьківщина» за участю колективів художньої самодіяльності Вільненського, Красненського, Підгірненського, Рівненського, Ярівського сільських Будинків культури та Малоярославецького Другого сільського клубу. Концерт додав усім присутнім позитивних емоцій та гарного настрою своєю змістовною патріотичною програмою.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь