Засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради

Друк
У середу, 16 червня, під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва та за участю заступників селищного голови В.Дундера і І.Долгорука відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради.

Комісія з питань ТЕБ та НС розглянула нагальні питання з дотримання техногенно-екологічної безпеки та попередження надзвичайних ситуацій, а саме:  

- про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення у літній період 2021 року;

- про виконання заходів щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у літній пожежонебезпечний період 2021 року;

- про недопущення торгівлі харчовими продуктами у невстановлених місцях та на стихійних ринках, дотримання продовольчими ринками санітарного законодавства та правил торгівлі.

 Завідувач сектору з питань цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та охорони праці селищної ради В.Драган доповів про стан справ з порушених питань на об’єктах господарювання Тарутинської громади. Також, з питань порядку денного засідання комісії співдоповідачем виступив спеціаліст Тарутинського відділу Головного управління Держпродспоживслужби В.Деде.

Після обговорення питань, винесених на розгляд комісії, були прийняті відповідні рішення.

Ознайомитись з протоколом засідання комісії можна за посиланням: https://www.tarutyne-sr.gov.ua/documenty/protokol-zasidan-komisiya-teb-ns/.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь