Гала-концерт переможців обласного етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Чисті роси»

Друк
Щорічний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», призваний розкрити талант кожної дитини. Існує думка, що безталанних дітей не буває. Творчі таланти проявляються уже у ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині та сприяти подальшому розвитку. Саме, виявлення та підтримка талановитих дітей, підвищення їх художньої майстерності, залучення до мистецтва, сприяння подальшому професійному самовизначенню – це головна мета проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Чисті роси».

У цьому році у обласному етапі конкурсу, який проводився в онлайн режимі, взяли участь 77 дітей Тарутинської громади, з них - 72 дитини стали переможцями.       16 червня у Тарутинському селищному Будинку культури відбувся Гала-концерт переможців обласного етапу Всеукраїнського фестивалю «Чисті роси». В Гала-концерті взяли участь 66 колективів та сольних виконавців  загальноосвітніх закладів громади.

З вітальним словом до учасників Гала-концерту звернувся заступник Тарутинського селищного голови з гуманітарних питань Валерій Дундер, який подякував дітям за участь у конкурсі, побажав їм миру, добра, успіхів, творчих перемог та підкреслив, що дев’яносто відсотків таланту дитини – це щоденна кропітка праця дитини, батьків, педагогів. Задача дорослих – знайти в кожній дитині творче зерно та розвивати його.

Всі учасники Гала-концерту продемонстрували свій художній рівень, володіння навичками вокального, хореографічного, інструментального та театрального мистецтва, власну творчу неповторність та різноманіття місцевого колориту.

На заході панувала дружня тепла атмосфера. Кожен із дітей мав можливість  ще раз продемонструвати свій талант, свої можливості та здобутки. Учасники заходу отримали море позитивних емоцій. 

Усі переможці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» від селищної ради були нагороджені дипломи та цінними подарунками – флешками.

Ми впевненні,  що майбутнє нашої країни - за талановитими дітьми!

Тож, зігріваймо теплом і любов'ю кожну дитину, об'єднаймо зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни стануть гідними людьми та гордістю нашої країни.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь