Відкриття дитячого майданчика в смт Тарутине

Друк

Святкування головного свята дітей – Дня захисту - в селищі Тарутине розпочалось ще 31 травня. О 18.00 по вулиці Садова (в районі Тарутинської центральної лікарні) відбулось урочисте відкриття дитячого майданчику, в якому взяли участь: Тарутинський селищний голова С.Чернєв, його заступники: О.Сілоч, В.Дундер, І.Долгорук, секретар селищної ради А.Куракова, секретар виконкому О.Абрамова, начальник відділу культури та туризму Н.Шишкова, мешканці вулиці, щаслива дітвора та їх батьки.

Поява такого розважального куточку для дітей – дуже важлива справа. В цій частині нашого селища проживає чимало молодих сімей з дітьми.

В цей вечір на майданчику панував радісний настрій, лунав сміх, діти із задоволенням випробували гойдалки, гірки. Все це викликало у дітвори багато позитивних емоцій, їх обличчя сяяли посмішками.

Селищний голова С.Чернєв щиро привітав всіх присутніх зі святом Дня захисту дітей та побажав міцного здоров’я, щастя, добра, сімейного затишку, здійснення всіх мрій і задумів. У своєму виступі Сава Степанович, повідомив, що ігровий майданчик був придбаний за рахунок коштів призового фонду селища Тарутине -150 000грн.- за ІІ місце в обласному конкурсі «Найкращий населений пункт з благоустрою Одеської області».

Від підприємця смт Тарутине Володимира Деде селищний голова передав дітям три м’ячі.

Святкове музичне привітання дітлахам подарували працівники Тарутинського селищного Будинку культури. Вони провели з дітьми забавні ігри та флеш-моб.

По закінченню свята усіх дітей пригостили солодощами.

Ще один дитячий ігровий майданчик для селища – це велика радість для дітей та їх батьків.  По вулиці Садова з’явився сучасний ігровий майданчик, де діти можуть  з задоволенням відпочивати та гратися, а це сприятиме зміцненню їхнього здоров’я, що так необхідно всім дітям!

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь