Відбулася апаратна нарада під головуванням селищного голови Сави ЧЕРНЄВА

Друк
В понеділок, 31 травня 2021 року, Тарутинський селищний голова С.Чернєв провів апаратну нараду за участю своїх заступників і керівників структурних підрозділів селищної ради. Було підбито підсумки минулого тижня  та окреслено напрямки роботи на поточний період.

На нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності селищної ради, серед яких: стан захворюваності на COVID-19, вакцинація населення, призначення та виплата соціальних допомог і субсидій, виконання селищного бюджету, проведення свята «Останнього дзвоника» та  початок оздоровчого періоду в школах, організація проведення Дня захисту дітей, тощо.

Особливу увагу селищний голова звернув на питання самозахвату земель сільськогосподарського призначення та вжиття заходів для усунення відповідних порушень.

Окрім того, на нараді йшлося про хід ремонтних робіт на дорогах державного значення Т 16-44 КПП «Лісне» - КПП «Малоярославець Перший», Т 16-27 КПП "Серпневе"- Тарутине - Арциз - Сарата.

За результатами наради селищним головою надані рекомендації та доручення відповідальним особам для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь