Тарутинський селищний голова Сава ЧЕРНЄВ привітав дітей, що перебувають у центрі соціально-психологічної реабілітації з Днем захисту дітей

Друк
Щорічно 1 червня у світі відзначають День захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже діти – це наша гордість  і  наше майбутнє.

З нагоди наступаючого свята сьогодні, 31 травні 2021 року у  Тарутинському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Болградської РДА відбувся святковий захід.

На свято до Центру соціально-психологічної реабілітації  завітав  Тарутинський селищний голова С. Чернєв. Сава Степанович звернувся до дітей з найкращими побажаннями: ясного неба над головою, сонячних днів, побільше яскравих моментів у житті, щоб на вустах завжди сяяли посмішки; та підкреслив, що найцінніший скарб  нашої громади – це діти. Тарутинський селищний голова С.Чернєв від себе особисто подарував дітям 5000 грн. на поїздку в дельфінарій у м.Одеса. 

У святі взяв участь перший заступник голови Павлівської громади А.Серек-Басан (у Тарутинському центрі соціально-психологічної реабілітації перебувають 10 дітей з Павлівської громади).

Гості подарували дітям морозиво та фрукти.

Вихованці центру соціально-психологічної реабілітації  підготували цікаву концертну програму із найкращими творчими здобутками: діти співали, декламували вірші, виконували запальні танці, взяли участь у флешмобі, а також у виконанні народного оркестру центру прозвучала українська пісня.  

Свято було яскравим, змістовним і барвистим. Діти отримали не тільки подарунки, а і гарний настрій, багато позитивних вражень та емоцій. Цей день залишиться світлим і добрим спогадом у серцях дітей.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь