В ТАРУТИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Друк

31 травня – 1 червня в Тарутинській громаді відбулись заходи, присвячені Міжнародному дню захисту дітей – прекрасному святу радості та добра.

Сьогодні в с-щі Тарутине пройшов яскравий захід «Весь світ у долонях дитини» із запальними танцями, улюбленими піснями та веселими конкурсами. Дітей розважали мультиплікаційні герої. Малеча взяла участь у різноманітних майстер-класах та конкурсі малюнків на асфальті. Усіх приваблювали  яскраві фотозони.

У безкоштовній лотереї були розіграні скейти та ролики.

Дітлахів пригостили солодкою ватою, морозивом та кожен отримав гарний подарунок.

Урочиста частина свята була відкрита Державним гімном України. Покладанням квітів, іграшок і лампадок до пам’ятного місця та хвилиною мовчання діти і дорослі вшанували пам’ять дітей, яких забрала жорстока війна.

Учасників свята привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв та побажав діткам міцного здоров’я, мирного неба над головою, безмежного щастя, щирих усмішок, надійних друзів.

Щирі слова привітання також пролунали від засновника та очильника благодійного фонду «Шляхетна справа» Сергія Шутова.

Яскраве, насичене різноманітними заходами дитяче свято було організоване відділом культури та туризму Тарутинської селищної ради, Тарутинським Будинком культури. До організації свята долучилися: магазин «Кнопка», підприємець Тетяна Касап, музична школа, бібліотеки, дитячий салок «Топольок», професійний аграрний ліцей, центр  соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх.

Свято принесло дітям багато посмішок, радощів, викликало позитивні емоції та незабутні враження.

Подібні заходи, організовані до Дня захисту дітей, пройшли у всіх старостинських округах Тарутинської громади, тому що турбота про дітей – є і залишаються першочерговим завданням керівництво Тарутинської селищної ради на чолі із селищним головою Савою Чернєвим.

Для дітей Тарутинської громади було підготовлено та роздано 2500 подарунків та стільки же солодощів.

Великий вклад у проведення заходів внесла команда Благодійного фонду «Шляхетна справа» під керівництвом Сергія Шутова.

Тарутинська селищна рада вдячна усім спонсорам, які долучилися до проведення свят до Дня захисту дітей у населених пунктах громади.

Дякуємо захисникам України, завдяки стійкості та мужності яких, наші діти можуть сміятися, навчатися, мріяти та будувати своє майбутнє.

Слава Україні!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.