Тепловізори для наших захисників

Друк

Тарутинський підприємець та депутат Тарутинської селищної рали Вадим Петкович під час особистої зустрічі з Миколою Ч. дізнався, що бригаді, в якій проходить службу наш земляк, потрібен тепловізор. Щоб допомогти захисникам, які боронять усіх нас від російської агресії та наблизити Перемогу, Вадим Петкович звернувся до своїх друзів, які відразу відгукнулися: тарутинець Володимир Герастовський, який проживає в Голландії та регулярно допомагає ЗСУ, Петро Гайдаржи - мешканець с. Підгірне, Олег Капсамун - депутат Одеської обласної ради, Максим Кантеміров, який також постійно бере участь у допомозі ЗСУ.

Не залишилась осторонь і Тарутинська селищна рада, за дорученням селищного голови Сави Чернєва з благодійного фонду були виділені кошти, які покрили частину витрат на придбання тепловізору.

Таким чином усі разом зробили дуже важливе діло. Було зібрано майже 45 тисяч гривень на придбання тепловізору. І як сказав наш земляк-захисник: " Цей прилад спасе багато життів українських воїнів".

Дякуємо усім за розуміння справи та підтримку військовослужбовців!

Маємо надію, що військове обладнання буде очима наших захисників у нічний час, допоможе їм зберігти власні життя та краще виявляти ворогів.

Дякуємо ЗСУ!
Спільно до Перемоги!

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.