Підписаний Меморандум про порозуміння між Міжнародним фондом допомоги та розвитку Блакитного півмісяця та Тарутинською селищною радою

Друк

         Цього тижня Тарутинський селищний голова Сава Чернєв підписав Меморандум про порозуміння між Міжнародним фондом допомоги та розвитку Блакитного півмісяця (International Blue Crescent Relief and Development Foundation) - IBC та Тарутинською селищною радою.

         Метою Меморандуму є співпраця з надання допомоги нужденним у  Тарутинський територіальній громаді. IBC зобов’язується щомісячно підтримувати внутрішньо переміщених осіб, які оселились у Тарутинській громаді та надати сприяння у забезпечені необхідних потреб центрів для розміщення біженців.

         26 січня у Тарутинський селищній раді відбулась  зустріч селищного голови Сави Чернєва з партнером IBC, головою правління благодійного фонду «БУДЖАК РЕЛІФ» Артемом Булгару  та представником IBC Альоною Курдогло.

         У ході зустрічі обговорили питання щодо надання гуманітарної допомоги ВПО та жителям громади, які опинились у складних життєвих обставинах. Предметом розмови керівництва селищної ради та представників Міжнародного фонду також було питання щодо можливості реалізації інших проектів на території громади.

        Сава Чернєв подякував Артему Булгару за плідну співпрацю у 2022 році між Тарутинською селищною радою і благодійним фондом «БУДЖАК РЕЛІФ» та висловив сподівання на подальшу тісну співпрацю у 2023 році, направлену на підтримку ВПО та населення Тарутинської громади.

       

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.