Виїзний прийом громадян в смт Серпневе

Друк

25 січня Тарутинський cелищний голова Сава Чернєв провів виїзний прийом громадян у Серпневському старостинському окрузі за участю секретаря виконавчого комітету селищної ради Олени Абрамової, заступника селищного голови Олени Сілоч, працівників фінансового управління, юридичного відділу, відділу земельних ресурсів, спеціаліста з питань внутрішнього аудиту.

Під час прийому до селищного голови звернулось сім мешканців смт Серпневе. Основні питання, що були порушені громадянами: порядок оформлення документів на отримання субсидії, надання матеріальної допомоги, земельні питання. Також було порушено питання щодо проведення ремонту дороги до амбулаторії селища, яка не відноситься до доріг комунальної власності громади. Крім того вирішувалось питання щодо дотримання правил добросусідства. Всім громадянам, що звернулися, надані відповідні роз’яснення та вжиті заходи щодо вирішення порушених питань.

Працівниками фінансового управління та відділу земельних ресурсів були надані роз’яснення орендарям земельних ділянок, з якими були укладені короткострокові договори оренди, щодо передачі цих земельних ділянок в оренду шляхом проведення аукціону.

Окрім того проведена робота з користувачами земельних ділянок під закладами торгівлі для заключення договорів довгострокової оренди за наявності правовстановлюючих документів на будівлі та споруди.

   

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.