Про стан справ з основних напрямків життєдіяльності Тарутинської громади

Друк

         Під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва 23 січня 2023 року відбулась апаратна нарада з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за участю секретаря селищної ради, секретаря виконкому селищної ради та заступників селищного голови.

          У ході апаратної наради підведені підсумки роботи КНП, управлінь та відділів селищної ради за минулий тиждень та окреслені завдання на поточний період.

          Усі підприємства, установи та заклади Тарутинської селищної ради працюють у штатному режимі.

          За минулий тиждень до відділень  Тарутинської центральної лікарні на стаціонарне лікування госпіталізовано 69 хворих, виписано – 89; народилось 2 дітей. Розпочато прийом хворих в паліативному відділені лікарні.

         Медичними працівниками Тарутинського ЦПМСД з 16 по 20 січня прийнято 1258 мешканців: 979 дорослих та 279 дітей. В денних стаціонарах проліковано 98 чол. Охоплено щепленням від COVID – 19 – 23 чол.

         На обліку відділу соціального захисту перебувають 1912 ВПО, зняті з обліку 446 ВПО.

         Відділом освіти, молоді та спорту проведені семінари вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, мистецтва, початкових класів та бібліотекарів. Триває збір документів учнів – претендентів на персональну стипендію Тарутинської селищної ради для обдарованих дітей та молоді громади. З 30 січня у закладах освіти громади розпочинається навчальний процес.

         В  закладах культури Тарутинської громади відбулись заходи, присвячені Дню Соборності України та заходи, направлені на збереження традицій і обрядів жителів Бессарабського краю.

         Відділом економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради складається соціальний паспорт Тарутинської громади.

         За останній період дещо покращився стан озимих культур у сільськогосподарських підприємствах громади: 71% озимих культур у задовільному стані. Триває посів озимого гороху, засіяно майже 500 га.

        Відділом містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства проводиться інвентаризація тимчасових споруд для проведення комерційної діяльності та інвентаризація дитячих майданчиків на території громади.

        Спеціалісти відділу земельних ресурсів проводять аналіз усіх договорів оренди.

         У ході апаратної наради селищний голова перевірив виконання попередніх доручень керівниками структурних підрозділів та надав рекомендації та нові доручення з питань, що були порушені на апаратній нараді.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.