Урочистий захід до Дня Соборності України в смт Тарутине

Друк

 22 січня український народ відзначає важливий день своєї історії – День Соборності України. З цієї нагоди 21 січня в селищі Тарутине біля меморіалу загиблим воїнам відбувся мітинг, присвячений національній єдності українців.

У заході взяли участь: Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, заступник селищного голови Олена Сілоч, начальник та працівники відділу культури та туризму селищної ради, військовослужбовці, вчителі та учні Тарутинського ліцею, громадськість.

Селищний голова привітав усіх присутніх зі святом та наголосив, що сьогодні український народ знову відстоює ідею соборності та цілісності України ціною власного життя, за що низький уклін, шана та особлива подяка нашим славним воїнам.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх загиблих за незалежність та суверенітет нашої країни та поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам у російсько-українській війні.  

День Соборності України увійшов в історію нашого народу як свято національної єдності, об’єднання українських земель в одну велику самостійну державу. Ми впевнені, що територіальна цілісність України, за яку віддають життя тисячі незламних борців залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та продовжимо будувати сильну європейську країну!

Слава Україні!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.