Відбулося пленарне засідання чергової 30 сесії Тарутинської селищної ради VIII cкликання

Друк

Сьогодні під головуванням Тарутинського селищного голови Сави Чернєва відбулося пленарне засідання  30 сесії VIII скликання Тарутинської селищної  ради.

Перед початком сесії присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять військових та мирних жителів, які загинули внаслідок вторгнення російських військ на територію Україну.

Начальник фінансового управління Тарутинської селищної ради Марина Констандогло доповіла про зміни та доповнення, які необхідно внести до рішення Тарутинської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 2419-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2023 рік» для вирішення нагальних питань, що виникли на початку року.

З метою впорядкування та обліку об’єктів комунальної власності Тарутинської селищної ради, економічного та раціонального використання цих об’єктів депутати внесли зміни до рішення Тарутинської селищної ради від 15.09.2022 №2310-VIII «Про затвердження переліку об’єктів рухомого та нерухомого майна (крім земельних ділянок), які входять до комунальної власності Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області».

Також були внесені зміни до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги соціально незахищеним верствам населення Тарутинської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням  Тарутинської селищної ради  від 19.01.2021 №101-VIII. Запропоновано: збільшити допомогу мешканцям громади на проведення медичних операцій, довготривалого та дороговартісного лікування від 1 тис. грн. до 20 тис. грн. в залежності від важкості захворювання та терміну лікування та  збільшити допомогу на поховання до 5 тис.грн. 

Депутати  надали дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди ТОВ «УКРТАУЕР» орієнтованою площею 0,0500 га для будівництва та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації за межами с.Малоярославець Перший.

Крім того розглянуто звернення мешканки громади щодо надання адресної грошової допомоги на ліквідацію наслідків пожежі.

Депутатами були затверджені поточні індивідуальні технологічні нормативи використання  питної води СФГ «Світоч» (с.Виноградівка).

З усіх розглянутих питань порядку денного чергової сесії Тарутинської селищної ради прийняті позитивні рішення.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.