Карітас України відкриває для мешканців та працівників Тарутинської громади фахову консультативну лінію підтримки

Друк

До уваги мешканців Тарутинської громади!

    Повідомляємо, що в межах проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та надання соціальних послуг», який реалізується МБФ «Карітас України» в межах проєкту «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», починаючи з 10.01.2023 року, Карітас України відкриває для мешканців та працівників Тарутинської громади фахову консультативну лінію підтримки, яка буде діяти до 30.06.2023 року. Консультації відбуваються за номером: 0 800 330 919 (безкоштовно).

Хто може звернутися за номером лінії підтримки?

  • мешканці Тарутинської громади та ВПО – ті, що перебувають у громаді або виїхали з неї;
  • керівники і працівники соціальних закладів, соціальні працівники, соціальні робітники, волонтери та члени громад з інших областей України, які приймають ВПО з Донецької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Дніпропетровської, Чернігівської областей.

   Лінія підтримки працює для надання фахової підтримки і розмови. Також для осіб, які залучені у процес надання соціальних послуг на всіх рівнях або є поруч із людьми, які потребують допомоги і підтримки за станом здоров’я. Для надання консультацій з питань опіки і догляду, відчуття вигорання і втоми, або якщо існує потреба у консультуванні і підтримки з медичних, юридичних, психологічних та соціальних питань.

Хто консультує і коли?

  • Соціальний працівник, фахівець із догляду за хворими (понеділок, 14:00-18:00);
  • Юрист (вівторок, 14:00-18:00);
  • Лікар (середа і четвер, 14:00-18:00);
  • Психолог – психотерапевт (п’ятниця, 16:00-20:00)
Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.