Тарутинський селищний голова провів апаратну нараду

Друк

16 січня 2023 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду з керівниками комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за участю заступників селищного голови.

Керівники підприємств та підрозділів доповіли про стан справ у підпорядкованих структурах.

Заклади охорони здоров’я громади працюють у звичайному режимі: проводиться прийом, діагностика та лікування  хворих.   КНП «Тарутинська центральна лікарня» в грудні 2022 року подані пропозиції до Національної служби здоров’я України по 11 пакетам медичних послуг. На кожен з пакетів отриманий позитивний результат. Тож, маємо дуже добрі новини для всіх мешканців: всі відділення Тарутинської лікарні будуть працювати, як і в минулому році та крім того отримані позитивні результати по 2 новим пакетам «Цистоскопія», «Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим та дітям».

КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» підписані два пакети на надання медичних послуг. Це: первинна медична допомога та  забезпечення кадрового потенціалу системи охорони здоров’я шляхом організації надання медичної допомоги із залученням лікарів-інтернів. ЦПМСД продовжується вакцинація населення проти коронавірусної хвороби: за два тижні нового року вакциновано 83  осіб.

Просимо звернути увагу населення громади, що кожної суботи в приміщенні Тарутинської поліклініки в колишньому тубкабінеті здійснюється прийом хворих черговим сімейним лікарем.

Станом на 16.01.2023р. в Тарутинській громаді зареєстровано 1911 внутрішньо переміщених осіб, 446 ВПО зняті з обліку.

В закладах освіти ОТГ до 29 січня включно тривають канікули. Відділом освіти, молоді та спорту заплановано проведення семінарів з вчителями-предметниками у канікулярний період.

За підсумками обласного конкурсу серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл Одеської області Тарутинська ДЮСШ посіла ІІ місце.

В громаді працюють 6 Пунктів незламності, 3 з яких знаходяться в смт Тарутине, по одному – в смт Серпневе, с.Калачівка. с.Рівне. В кожному населеному пункті громади є пункти підзарядки телефонів.

Під час апаратної наради також були обговорені інші питання: житлово-комунальної сфери, земельних відносин, сільського господарства, культури та фінансів.               

У ході наради селищним головою надано ряд рекомендацій та доручень керівникам КНП та структурних підрозділів селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.