Робоча нарада в Тарутинській селищній раді

Друк

Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради за участю секретаря селищної ради Анетти Куракової, секретаря виконавчого комітету селищної ради Олени Абрамової та заступників Тарутинського селищного голови Олени Сілоч та Івана Долгорука.

Відкриваючі нараду, селищний голова проаналізував роботу селищної ради за минулий 2022 рік та окреслив основні напрямки роботи структурних підрозділів у поточному році з урахуванням воєнного стану.

Секретар селищної ради та секретар виконкому селищної ради зупинилися на питаннях з підготовки проектів рішень до сесії селищної ради та засідань виконавчого комітету. Крім того вони звернули увагу присутніх на дотримання Регламенту селищної ради, Положень структурних підрозділів та інших нормативних документів.

Також до керівників управлінь та відділів доведені вимоги до надання своєчасної, повної інформації щодо їх діяльності з урахуванням її актуальності.

Заступник селищного голови Олена Сілоч акцентувала увагу учасників наради на питанні щодо дотримання термінів виконання контрольних документів та надані якісної інформації на їх виконання до структур вищого рівня.

По завершенню наради Сава Чернєв надав доручення усім керівникам структурних підрозділів, які врахують їх у своїй діяльності з метою підвищення рівня та якості роботи Тарутинської селищної ради.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.