Благодійна допомога для закладів, які знаходяться в Тарутинській громаді

Друк

Днями Одеська область отримала велику партію генераторів з Об’єднанних Арабських Еміратів. На Болградський район виділено 20 генераторів, які 11 січня 2023р. розподілені та передані громадам.

В смт.Тарутине доставлені чотири генератори. Три з них передані територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади та державному навчальному закладу «Тарутинський професійний аграрний ліцей». Тарутинська громада отримала один генератор. Голова селищної ради Сава Чернєв прийняв рішення про його передачу до дошкільного навчального закладу «Топольок»  Тарутинського ліцею.

Окрім того від Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України до Болградського району надійшла благодійна допомога у вигляді  побутових електричних обігрівачів. За розподілом Болградської РВА Тарутинська селищна рада отримала 25 обігрівачів. Ці електроприлади будуть використані для укомплектування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб.

Отримане обладнання дозволяє налагодити безперервну роботу закладів соціальної сфери та закладів освіти, а також створити належні умови для проживання ВПО.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.