Новорічні подарунки для дітей Тарутинської громади від німецьких друзів

Друк

У дні новорічно–різдвяних свят для дітей Тарутинської громади проведено ряд цікавих і змістовних заходів. З гарним настроєм та з радістю діти брали активну участь у святкових заходах, за що отримали сюрпризи від дорослих.

Крім новорічних подарунків, які були закуплені за рахунок коштів місцевого бюджету, діти з декількох населених пунктів громади отримали подарунки  від Натанієля Риса, професора компанії «HELLING“ - громадянина Німеччини, уродженця селища Серпневе. Подарунки з сюрпризом від німецьких друзів дітям громади передали керівник Тарутинського німецького товариства «Бессарабський дім» Світлана Крук та її помічниця Інна  Бондарчук.

В смт Серпневе німецькі гостинці отримали усі діти селища. Подарунки також були вручені учням Тарутинської музичної школи, вихованцям Тарутинських дошкільних закладів. Окрім того, не залишились без уваги представників німецького товариства вихованці Тарутинського ліцею, патріотичні малюнки яких прикрасили  новорічну селищну ялинку.

Світлана Крук та Інна Бондарчук відвідали гурток художньої самодіяльності в селищі Березине та були приємно здивовані активністю його учасників. Новорічні подарунки отримали зазначені діти, а також діти внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в Березине. Такі ж подарунки були передані дітям с.Красне.

Всього було роздано 580 солодких подарунків з сюрпризами від мешканців Німеччини - вихідців з Бессарабії.

Діти отримали багато позитивних емоцій від приємної несподіванки – подарунків, що надіслали дорослі з Німеччини. Підтримка дітей України у великі свята – це ще один яскравий символ єднання народів Європи задля підтримки українців у важкий час.

Дякуємо Натанієлю Рису, дякуємо Тарутинському німецькому товариству «Бессарабський дім» за всебічну підтримку і допомогу нашій громаді! Дуже приємно, що є такі люди, які завжди готові прийти на допомогу і роблять це безкорисливо та доброзичливо.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.