Генератор для Березинської амбулаторії

Друк

Сьогодні під час аварійних та планових відключень електроенергії вкрай важливо забезпечити безперебійним живленням об’єкти критичної інфраструктури, що можливо при наявності генераторів.

Для поліпшення електропостачання закладу охорони здоров’я Тарутинської громади  селищний голова Сава Чернєв та директор КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Меланія Міланова 5 січня 2023 року передали генератор Березинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Тим самим буде забезпечена нагальна потреба даного лікувального закладу.

Така значна для роботи медичного закладу допомога надійшла до Тарутинської громади з благодійного фонду «Карітас»  у співпраці з німецькою асоціацією в особі Матіаса Штрауба, а також за сприяння керівника благодійного фонду «ЧЕРРІ-Т» Христини Младінової. Дякуємо небайдужим людям за підтримку, чуйність та доброту.

Перебуваючи у  Березинській амбулаторії селищний голова оглянув приміщення закладу, поспілкувався з медичними працівниками, ознайомився з умовами їх роботи та відмітив злагоджену роботу персоналу. Голова громади зазначив, що  надання якісних медичних послуг населенню - це спільна справа медичних працівників та органів місцевої влади.

     

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.