Тарутинське бюро правової допомоги провело інформаційний захід на тему: “Призначення житлової субсидії в умовах воєнного стану”

Друк

На початку листопада 2022 року спеціалістами сектору "Тарутинське бюро правової допомоги" відділу правової допомоги Арцизького МЦ з надання БВПД в Болградському районному секторі 2 філії Державної установи «Центр пробаціі» в Одеській області для клієнтів пробації було проведено інформаційний захід на тему: "Призначення житлової субсидії в умовах воєнного стану".
Так, житлова субсидія - безповоротна адресна державна соціальна допомога вразливим споживачам житлово-комунальних послуг - мешканцям домогосподарств, що проживають в житлових приміщеннях (будинках) і не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги, оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком, витрати на комунальні послуги, витрати на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива в такому будинку.
Право на субсидію мають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, що проживають у житлових приміщеннях (будинках).
Призначення субсидій та контроль за їх цільовим використанням здійснюється структурними підрозділами з питань соціального захисту населення, але цьогоріч призначення субсидій і пільг відбуватиметься через ІТ-систему Пенсійного фонду, що дозволить прийняти та опрацювати документи громадян на отримання житлових субсидій і пільг в будь-якій точці України.
Нарахування та виплати пільг та житлових субсидій буде відбуватися автоматично із забезпеченням захисту персональних даних отримувачів субсидій. Документи зберігатимуться виключно в електронній формі.
Нагадуємо, що за отриманням більш детальної інформації, консультацій чи роз'яснень з правових питань Ви можете звернутись до сектору "Тарутинське бюро правової допомоги" за адресою: смт Тарутине, вул. Центральна, 124. Тел. 04847 4 04 47

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.