Селищний голова провів апаратну нараду

Друк

Під керівництвом Тарутинського селищного голови Сави Чернєва сьогодні відбулася щотижнева апаратна нарада за участю: секретаря селищної ради, секретаря виконкому селищної ради, заступників селищного голови, керівників структурних підрозділів та комунальних некомерційних закладів.

Керівники доповіли про проведену роботу за минулий тиждень, основні плани на поточний тиждень та про виконання доручень селищного голови, наданих на попередній апаратній нараді.

Окрім того, на нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності різних сфер та галузей селищної ради. Зокрема, про передачу центральній лікарні продуктів харчування, про визначення площ земельних ділянок для висадження дерев, про підготовку укриттів у закладах освіти громади, в яких навчання відбувається у онлайн форматі, про заохочення тренерів та спортсменів, про хід опалювального сезону, про сплату податків до місцевого бюджету та інші питання.  

Секретар селищної ради Анетта Куракова поінформувала присутніх про підготовку до чергової сесії Тарутинської селищної ради,  пленарне засідання якої відбудеться 30 листопада.

Під час наради селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень відповідальним особам.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.