Ремонт ділянки дороги місцевого значення «Ярове-Рівне-Лужанка»

Друк

Враховуючи вкрай незадовільний стан дороги місцевого значення  С162303 «Ярове-Рівне-Лужанка», Тарутинський селищний голова Сава Чернєв у 2021 році звернувся до депутатів селищної ради з ініціативою виготовлення проекту документації на капітальний ремонт даної ділянки дороги. Депутати підтримали селищного голову, проект був виготовлений.

Але теперішня ситуація в країні не дозволяє проводити ремонт дороги. А проблема бездоріжжя для мешканців сіл Рівне і Лужанка тільки посилилася.  Тому керівництвом громади було прийнято рішення провести ямковий ремонт дороги власними силами, аби забезпечити проїзд в зазначені села.

Для виконання робіт з ямкового ремонту закуплена щебенево-піщана суміш, яку закупили за кошти місцевого бюджету та кошти, що виділили сільгосппідприємства і фермерські господарства.

Сьогодні, 7 листопада 2022 року селищний голова Сава Чернєв особисто оглянув хід робіт на даній ділянці дороги. На даний час роботи з ремонту дороги розпочаті. Для розрівнювання щебенево-піщаної суміші задіяний грейдер комунального підприємства «ВУЖКГ». А ущільнення на дорозі проведуть катком з сільгосппідприємства «Копорани» (керівник – Я.Кісеолар).

Незважаючи на складний час та фінансові обмеження місцева влада разом з керівниками господарств працюють над тим, щоб створювати належні умови для жителів громади.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.