Селищний голова провів апаратну нараду Тарутинської селищної ради

Друк

         12 вересня 2022 року селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду Тарутинської селищної ради, на якій були підведені підсумки діяльності комунальних некомерційних підприємств та структурних підрозділів селищної ради за минулий тиждень та визначені першочергові завдання на поточний період.

        Протягом минулого тижня на стаціонарне лікування до відділень Тарутинської центральної лікарні було госпіталізовано 58 хворих, виписано – 58 чол., народилося 4 дитини; надана медична допомога 9 внутрішньо переміщеним особам, з них – 2-є госпіталізовані.

        Медичними працівниками КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» з 5 по 9 вересня 2022р. було прийнято 1233 мешканця громади: 959 дорослих та 274 дитини, а також 5 ВПО. В денних стаціонарах проліковано 66 осіб. Сімейними лікарями здійснено 4 виїзди для надання медичної допомоги населенню ОТГ, прийнято 70 осіб (42 дорослих та 28 дітей). Продовжується вакцинація населення проти коронавірусної хвороби. За минулий тиждень щеплено 65 осіб: І дозою – 20, ІІ дозою – 5, першою бустерною дозою – 39, другою бустерною – 1.

         Відділом соціального захисту населення здійснюється прийом документів щодо призначення допомог, пільг та субсидій. Станом на 12.09.2022 на обліку відділу перебувають 1969 внутрішньо переміщених осіб; 304 ВПО знято з обліку.

          В сільськогосподарських підприємствах та фермерських господарствах Тарутинської громади триває збирання соняшника та посів деяких озимих культур. Спеціалістами відділу економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради проводиться моніторинг цін на соціально значущі товари. 

          Начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Кушнір повідомила, що з 12 вересня у Вільненському, Рівненському ліцеях та Калачівській початковій школі дошкільні навчальні заклади та школи працюють в офлайн-режимі, Тарутинській ліцей працює за змішаною формою навчання. Минулого тижня проведена тарифікація закладів освіти громади. Відбулися секційні засідання педагогів-організаторів, психологів, вчителів української мови та літератури, історії та правознавства, початкових класів, фізичної культури.

          До 15 вересня триває набір учнів до Тарутинської музичної школи. На даний час розпочали навчання 123 учня музичної школи.

          Крім того було акцентовано увагу на інших важливих питаннях життєдіяльності громади.

           У ході наради селищним головою надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.