Тарутинський селищний голова привітав підприємців Тарутинської громади з Днем підприємця

Друк

 

          В першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України № 1110/98 від 05 жовтня1998 року, відзначається День підприємця.

         Напередодні свята, 2 вересня 2022 року в Тарутинському селищному Будинку культури відбувся урочистий захід.

         Підприємців громади привітав Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, який висловив присутнім велику вдячність за допомогу та підтримку у теперішній непростий час, за наполегливу працю, ініціативність, прийняття важливих рішень, що сприяють розвитку громади, та побажав невпинного руху вперед, добра й благополуччя, вдалих угод, надійних партнерів, удачі в усіх починаннях для здійснення планів та ідей заради мирного майбутнього України.

         Сава Чернєв вручив Подяки Тарутинської селищної ради підприємцям Тарутинської громади за сумлінну працю, активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток підприємницької діяльності Тарутинської територіальної громади та з нагоди Дня підприємця України.

         Підприємців також привітали директор ринку «Пасаж» Анатолій Бучков та директор ринку «Південний»  Віталій Панаїтов, які вручили Грамоти бізнесменам, що працюють на ринках селища Тарутине.

          Шановні підприємці! Тарутинська селищна рада  бажає вам міцного здоров’я, успіхів та нескінченої ділової енергії для втілення нових бізнес-проектів на благо громади та країни.

          Ми сильні, бо ми разом! Разом до Перемоги!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.