Про роботу закладів освіти Тарутинської селищної ради з 01.09.2022 року

Друк

На початок 2022/2023 навчального року мережа закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО) складатиме 15 закладів: 9 ліцеїв, 4 гімназії та 2 початкові школи.

З першого вересня 10 закладів загальної середньої освіти будуть працювати за дистанційною формою навчання в зв’язку з тим, що в цих закладах та поблизу від них немає найпростіших укриттів для укриття працівників та дітей закладів освіти: Березинський ліцей, Серпневський ліцей, Виноградівський ліцей, Красненський ліцей, Петрівський ліцей, Підгірненський ліцей, Малоярославецька Перша гімназія, Слобідська гімназія, Малоярославецька Друга гімназія, Лужанська початкова школа.

5 закладів загальної середньої освіти мають найпростіші укриття, які відповідають вимогам щодо використання захисних споруд цивільного захисту за призначенням. Складені відповідні акти оцінки об'єкта (будівлі, споруди, приміщення) щодо можливості його використання для укриття населення як найпростішого укриття. Вільненський ліцей та Калачівська початкова школа будуть працювати в офлайн режимі (очна форма навчання), Тарутинський ліцей, Рівненський ліцей та Ярівська гімназія – за змішаною формою навчання.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.