Комунальні підприємства громади просять своєчасно сплачувати рахунки за комунальні послуги

Друк

Шановні мешканці Тарутинської громади!

       Адміністрації комунальних підприємств Тарутинської селищної ради з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства звертаються до вас з проханням щодо своєчасної сплати за комунальні послуги (водопостачання, водовідведення та вивіз твердих побутових відходів).

       У цей складний час для всієї країни комунальні підприємства продовжують працювати: своєчасно подають воду, вивозять тверді побутові відходи, здійснюють водовідведення. Тим самим комунальні підприємства забезпечують роботу закладів та інших підприємств, створюють належні умови життєдіяльності для  населення громади.

       Але водночас комунальні підприємства потребують вашої підтримки. Без своєчасної оплати за комунальні послуги КП нашої громади не можуть сплачувати за спожиту електроенергію, придбати паливо для техніки, виплачувати заробітну плату своїм працівникам. А це може призвести до перебоїв у надані комунальних послуг. 

      Шановні мешканці Тарутинської громади! Просимо продовжити сплачувати за надані комунальні послуги КП у сфері житлово-комунального господарства для можливості надійного та безперебійного забезпечення ваших осель, підприємств та закладів громади водою, а також підтримки наших населених пунктів у належному санітарному стані.

     Просимо Вас вчасно розраховуватись за житлово-комунальні послуги та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

=========================================

Уважаемые жители Тарутинской громады!

       Администрации коммунальных предприятий Тарутинского поселкового совета по оказанию услуг в сфере жилищно-коммунального хозяйства обращается к вам с просьбой о своевременной уплате за коммунальные услуги (водоснабжение, водоотведение и вывоз твердых бытовых отходов).

       В это сложное для всей страны время коммунальные предприятия нашей громады продолжают работать: своевременно подают воду, вывозят твердые бытовые отходы, обеспечивают водоотведение. Тем самым комунальные предприятия обеспечивают работу учреждений и других предприятий, создают условия для жизнедеятельности населения громады.  

      В тоже время коммунальные предприятия требуют вашой поддержки. Без своевременной оплаты за коммунальные услуги КП нашей громады не могут оплатить за потребляемую электроэнергию, приобрести топливо для техники, выплатить заробную плату своим работникам. Это может привести к перебоям в оказании коммунальных услуг.

       Уважаемые жители Тарутинской громады! Просим вас продолжать оплату за оказанные коммунальные услуги КП в сфере жилищно-коммунального хозяйства  для бесперебойного обеспечения вашего жилья, предприятий и учреждений Тарутинской громады водой, а также для поддержания наших населенных пунктов в надлежащем санитарном состоянии.

       Просим вас своевременно рассчитываться за жилищно-коммунальные услуги и не допускать задолженности в будущем.

  

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.