Затверджено Порядок виготовлення та видачі перепусток, особливості їх використання на території Болградського району

Друк

Тарутинська селищна рада повідомляє, що розпорядженням голови районної військової адміністрації № 17/А-2022 від 07.03.2022 року затверджено:

Порядок
виготовлення та видачі перепусток, особливості їх використання на території Болградського району під час комендантської години
 

  1. Цей Порядок визначає зразок та опис бланка перепустки, а також порядок виготовлення та видачі перепусток, особливості їх використання на території Болградського району під час дії правового режиму комендантської години.
  1. В цьому порядку терміни вживаються в значенні наведеному у Законі України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 року № 573.
  1. На території Болградського району під час дії комендантської години забороняється перебування на вулицях та в інших громадських місцях осіб без перепусток, а також рух транспортних засобів без відповідних перепусток.
  1. Перепустка надається на фізичних осіб та спеціальні транспортні засоби медичної, пожежної, інкасаторської та аварійних служб (електро-, газо-, тепло- та водопостачання), а також для транспортних засобів інших підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів на території Одеської області.
  1. Виготовлення бланків перепусток організовує Комендатура Болградського району через органи місцевого самоврядування району.
  1. Заявки на видачу перепусток подаються через апарат Болградської районної військової адміністрації, де здійснюється їх реєстрація і погодження з відповідними структурними підрозділами районної військової адміністрації за напрямками діяльності та надання попереднього висновку про доцільність та обґрунтованість поданих заявок. Після перевірки та їх погодження заявки розглядаються Комендатурою Болградського району для прийняття остаточного рішення та оформлення перепусток.
  1. Після оформлення та підписання комендантом Болградського району перепустки підлягають реєстрації у журналі видачі перепусток, який зберігається у Комендатурі.
  1. Видачу перепусток представникам підприємств, установ та організацій району здійснює апарат Болградської районної військової адміністрації.

___________________________________

Додаток 1. Заявки на фізичну особу /на транспортний засіб

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.