Позачергова сесія Тарутинської селищної ради

Друк

18 лютого 2022 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів пленарне засідання позачергової двадцятої сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання. У пленарному засідання взяли участь 17 депутатів (з 27 ) селищної ради, заступники селищного голови О.Сілоч, В.Дундер, І.Долгорук, керівники структурних підрозділів селищної ради.

Усі питання порядку денного пленарного засідання сесії попередньо були розглянуті на засіданнях профільних комісій.

Після обговорення питань, винесених на розгляд позачергової сесії, депутатами прийняті рішення «Про затвердження програми забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної ради на 2022-2024 роки», «Про внесення змін та доповнень до рішення Тарутинської селищної ради від 24.12.2021 року № 1586-VIII  «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік».

Програма забезпечення національного спротиву на території Тарутинської селищної ради на 2022-2024 роки прийнята з метою сприяння обороні України шляхом максимально широкого залучення громадян України до дій, спрямованих на забезпечення воєнної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності держави, стримування і відсіч агресії та завдання противнику неприйнятних втрат. На виконання заходів програми з селищного бюджету виділено 500 тис.грн., у т.ч. 80 тис.грн. на співфінансування заходів, передбачених Програмою національного спротиву та територіальної оборони Болградського району на 2022-2024 роки.

Крім того депутатами були розглянуті та схвалені звернення депутатів Тарутинської селищної ради: до жителів громади, щодо збереження миру, консолідації українського суспільства та зміцнення його стійкості; до Верховної Ради України щодо невідкладного ухвалення законопроектів №№ 6394, 6395, 6396 і 6397, які передбачають запровадження економічного паспорта українця. Дані звернення були розглянуті за поданням керівника фракції «Слуга народу» Тарутинської селищної ради Тетяни Занфірової.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.