Робоча зустріч з проектантами

Друк

          У 2022 році в селище Тарутине планується продовжити роботи з благоустрою паркової зони. Для подальшого облаштування місць відпочинку жителів громади, покращення туристичної привабливості селища Тарутине як центру громади керівництвом Тарутинської селищної ради заплановано створення ще однієї рекреаційної зони в смт Тарутине -  штучної водойми.

        Сьогодні Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів зустріч з директором ПП «Інжгруп» Олексієм Сичуком за участю заступника селищного голови В.Дундера, начальника відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово-комунального господарства С.Башли, керівника Тарутинського ВУЖКГ М.Абаржи щодо замовлення та підготовки проектної документації зі створення штучної водойми в парковій зоні селища Тарутине.

        У ході зустрічі оглянуто місце для створення водойми, обговорені умови проекту з урахуванням особливостей місцевості: будівництво дамби, укріплення берегів, очищення води, ремонт містків, освітлення, огородження та озеленення території.

        Реалізувати проект будівництва штучної водойми в смт Тарутине планується за кошти державного бюджету за екологічною програмою.

        Під час зустрічі також обговорені питання виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт водопровідної мережі у смт.Тарутине, будівництво спортивного майданчику в с.Петрівськ, благоустрій паркової зони в с.Виноградівка.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.