Досягнення учнів Тарутинського НВК в предметних олімпіадах

Друк

Кожного року з листопада по грудень у школах проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів. І цей рік не став винятком.  Олімпіади проводились в он-лайн форматі. Це новий формат випробування для учнів, який учні Тарутинського навчально-виховного комплексу пройшли з дуже гарним результатом.

На рівні громади 26 учнів Тарутинського НВК зайняли 56 призових місць з 11 предметів. Так, Чебан Карина (9 кл.) стала призеркою та переможницею семи предметних олімпіад, а Пєткова Тетяна (11 кл.) та Плетос Ельвіра (9 кл.) – посіли призові місця в п’яти олімпіадах.

25 учнів Тарутинської громади стали переможцями районних предметних олімпіад з навчальних предметів, серед них - 9 учнів Тарутинського НВК, які мають честь захищати Тарутинську громаду у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад. А саме:

- з історії: Чебан Карина (9кл.), Глод Катерина (10кл.), Пєлін Адріана (11кл.), вчитель  Подолюк Людмила Миколаївна;

- з російської мови та зарубіжної літератури: Плетос Ельвіра (9кл.), Пєткова Тетяна (11кл.), вчителі  Добинда Тетяна Миколаївна та Стєрхова Людмила Дмитрівна;

- з трудового навчання: Бахчиванжи Надія (9кл.), вчитель Кожухар Наталя Вікторівна;

- з англійської мови: Чебан Карина (9кл.), вчитель Дундер Лариса Василівна;

- з інформаційних технологій: Кравченко Ангеліна (8кл.), Бахчиванжи Надія (9кл.), Мераджи Марія (9кл.), Нікова Регіна (11кл.), Пєткова Тетяна (11кл.), вчителі Фучеджи Тетяна Олександрівна та Малєнкова Марина Миколаївна;

Вітаємо учнів Тарутинської школи з переходом до ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з навчальних предметів у 2021-2022н.р. Пишаємось вами, і бажаємо успіхів, натхнення та нових перемог!

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.