Робоча нарада з питань проведення Чемпіонату Тарутинської громади з футболу

Друк

          Фізична культура та спорт мають важливе значення в суспільному житті, вони є ефективними засобами фізичного розвитку та прищеплюють навички здорового способу життя.  Серед найулюбленіших видів спорту – футбол.

         Саме футбольній темі - проведенню Чемпіонату Тарутинської громади 2022 року була присвячена робоча нарада, яку 21 січня провів селищний голова Сава Чернєв з представниками  футбольних команд громади. У нараді взяли участь: депутат Болградської районної ради П.Ламбов, заступник селищного голови І.Долгорук, керівник команди «Парус» (Тарутине) Л.Юреско, депутат Тарутинської селищної ради В.Петкович, редактор газети «Знамя труда» В.Ганган, староста Петрівського старостинського округу С.Бугор, директор та тренери Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи, спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту М.Каражелясков.

        Відкриваючи нараду селищний голова наголосив, що так як футбол є найпопулярнішим видом спорту в нашій громаді - проведення Чемпіонату громади з футболу принципове питання: Чемпіонат 2022 року в Тарутинській громаді відбудеться. Керівництвом громади передбачено виділення коштів на підтримку кожної футбольної команди у сумі 30 тис.грн.  для придбання спортивної форми та футбольного інвентарю. Також передбачена   винагорода переможців Чемпіонату.

       Селищний голова С.Чернєв призначив відповідальним за проведення Чемпіонату свого заступника І.Долгорука.

       Учасники наради обговорили низку актуальних питань щодо організації проведення Чемпіонату, а саме: участь у турнірі легіонерів, забезпечення команд транспортом, суддівство та інспектування матчів, оплата роботи суддів, віковий склад команд та інше. Під час обговорення було запропоновано провести відкритий Чемпіонат громади.

       Перед присутніми на нараді виступив П.Ламбов - керівник сільськогосподарського підприємства «Петросталь» та депутат Болградської районної ради, який висловив свою думку щодо проведення Чемпіонату та зазначив, що необхідно підтримувати та стимулювати молодь, яка займається спортом.

       Хочеться відмітити, що ПрАТ «Петросталь» тривалий час є спонсором футбольної і баскетбольної команд села Петросталь та багатьох спортивних заходів, що проводяться в селі.

       Керівник команди «Парус» Л.Юреско розповів, що від голови Болградської райдержадміністрації надійшла пропозиція футбольній команді Тарутинської громади взяти участь у Чемпіонаті Болградського району. 

       Голова громади С.Чернєв повідомив усім присутнім приємну новину: з державного бюджету планується отримати на відновлення стадіону «Колос» у смт Тарутине 44 млн.грн. На даний час вирішуються організаційні питання, необхідні для початку будівництва стадіону (земельне питання, енергопостачання та ін.).

       За підсумками проведення наради було прийнято рішення про початок проведення Чемпіонату футболу Тарутинської громади у квітні місяці та окреслені першочергові заходи з проведення турніру. С.Чернєв надав доручення заступнику селищного голови І.Долгоруку та спеціалісту відділу освіти, молоді та спорту М.Каражеляскову щодо вирішення організаційних питань проведення Чемпіонату. Також, селищний голова запевнив присутніх, що з боку керівництва громади футбольним командам буде надана всебічна підтримка.

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.