Новорічне свято у Тарутинському центрі соціально-психологічної реабілітації неповнолітніх

Друк

        Новорічно-різдвяні свята – це чудовий час, який наповнює все навколо чарівною атмосферою, очікуванням дива. Саме у ці дні дорослі мають нагоду насправді побути  чарівниками та подарувати часточку любові та тепла тим, кому їх дуже не вистачає, а саме, дітям, що потрапили в скрутні життєві обставини та позбавлені родинної турботи.

        Напередодні Нового року заступник Тарутинського селищного голови Олена Сілоч відвідала Тарутинський центр соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх і привітала вихованців центру з наступаючими святами та побажала дітям здійснення мрій, успіхів у навчанні, вірних друзів, міцного здоров’я, гарної долі. О.Сілоч висловила глибоку вдячність колективу закладу за їх працю. 

        Працівники центру та діти, які в ньому перебувають, дуже добре підготувалися до свята. У залі встановлені красуня ялинка та новорічні декорації, що сяють яскравими вогниками. Всі діти були одягнуті у гарні карнавальні костюми. Та найважливіше, у дітей був чудовий піднесений настрій, вони з нетерпінням чекали на прихід Діда Мороза та Снігуроньки.

        Вихованці з особливим натхненням співали і декламували святкові побажання, водили хоровод, виконували хореографічні композиції. Діти вкотре переконали, що мають неабиякі здібності та уміння. А допомогли дітям підготувати цю святкову програму та розкрити свої таланти - їх вихователі: Любов Горбатенко, Алла Лукашина, Валентина Павлова, Тетяна Майборода та Наталія Кіселар.

       Свято пройшло в теплій родинній атмосфері, воно подарувало усім чимало позитивних емоцій. По завершенні святкової програми  діти отримали солодкі подарунки від Тарутинської селищної ради. А підприємець смт.Тарутине Тетяна Куруч кожному з дітей підготувала особистий подарунок.  

      Будь-яке дитяче свято завжди збирає навколо себе ентузіастів, які з любов’ю створюють  для малечі атмосферу добра, радості та затишку. А нагородою їм стають дитячі посмішки.

  

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.