Апаратна нарада селищної ради

Друк

       28 грудня 2021 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів щотижневу апаратну нараду селищної ради.

       За інформацією головного лікаря КНП «Тарутинська центральна лікарня» Ю.Савицького протягом минулого тижня до ковідного відділення лікарні поступило 4 хворих, виписано 8 чол., 1 хворий помер. За тиждень використано 33 кисневих балонів.

      Також центральною лікарнею виготовлена проектно-кошторисна документація на кисневу станцію та відправлена на експертизу. Збудований майданчик під встановлення кисневої станції. Продовжуються ремонтні роботи в рентгенологічному кабінеті під встановлення мамографа. Подано заявку до радіаційної лабораторії на виготовлення дозвільної документації для встановлення мамографа.

      За даними КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» кількість хворих, що перебувають на амбулаторному лікуванні з коронавірусною хворобою  - 19 осіб, з них – 1 дитина. Кількість хворих, що закінчили лікування та одужали – 22, з них – 4 дітей.

      Охоплено щепленням мешканців Тарутинської громади – 6105 осіб, І дозу вакцини отримали – 2917 осіб, ІІ дозу – 3188.

        Відділом соціального захисту населення підготовлені документи на 5-х дітей пільгових категорій, які з 11 січня 2022 року будуть направлені до дитячого центру «Артек» у Прикарпаття. За дорученням селищного голови спеціалістами УСЗН визначена кількість окремих категорій громадян мешканців Тарутинської громади, що підлягають пільговому проїзду на автобусних маршрутах загального користування Тарутинської селищної територіальної громади. Таких громадян понад 6 тис. чол.

        Фінансовим управлінням селищної ради здійснені усі видатки на виплату заробітної плати з нарахуваннями працівникам бюджетних установ та комунальних підприємств, які повністю або частково утримуються за рахунок коштів селищного бюджету, та на оплату за спожиті енергоносії і комунальні послуги. Станом на 28.12.2021 року доходна частина бюджету Тарутинської селищної ради виконана на 99%.

        Відділом земельних ресурсів проводиться робота щодо внесення змін в раніше укладені договори оренди землі.

         Начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства селищної ради О.Кула поінформував про основні зміни у оподаткуванні, що передбачені законопроектом 5600, які були обговорені на колегії Болградської районної державної адміністрації 24 грудня 2021 року.

         Учні закладів освіти Тарутинської ОТГ взяли активну участь в обласному етапі природоохоронної виставки - акції "Ялинка". Дві роботи наших учнів відправлені на Всеукраїнський конкурс до м. Києва. Учениця 5 класу Красненського НВК Узун Анастасія стала призеркою обласного етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка.  Нещодавно відбувся Чемпіонат України серед кадетів з вільної боротьби, в якому вихованець Тарутинської ДЮСШ Шарков Даниїл посів ІІІ місце.   

        В закладах культури селищної ради завершена підготовка до Новорічних свят. Встановлена головна ялинка у смт.Тарутине. Складені графік та програми проведення заходів.

       Завершуючи апаратну нараду, Тарутинський селищний голова Сава Чернєв подякував усім за роботу у 2021 році. Завдяки злагодженій роботі структурних підрозділів та комунальних підприємств в перший рік становлення громади, Тарутинська громада проявила себе з позитивного боку.

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.