Пленарне засідання вісімнадцятої сесії Тарутинської селищної ради

Друк

       24 грудня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової вісімнадцятої сесії Тарутинської селищної ради восьмого скликання під головуванням секретаря селищної ради Анетти Куракової.

         У роботі сесії взяли участь 17 з 26 депутатів селищної ради, депутат Одеської обласної ради О.Капсамун, депутати Болградської районної ради О.Павлов та М.Горєлко, заступники Тарутинського селищного голови О.Сілоч, В.Дундер, І.Долгорук, керівники комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

         На початку сесії перед присутніми виступив депутат Одеської обласної ради О.Капсамун, який розповів про свої плани на 2022 рік як депутата обласної ради.

         Керуючись ст. 45, ч.1 ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.1 ст. 9 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», депутати Тарутинської селищної ради визнали повноваження депутата Тарутинської селищної ради Болградського району Одеської області Козакова Володимира Івановича.

         Під час пленарного засідання депутатами було розглянуто 45 питань порядку денного.  Всі питання порядку денного попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Серед розглянутих питань: затверджені  Програми забезпечення публічної безпеки та порядку, протидії злочинності на території Тарутинської селищної ради в Одеській області на 2022 рік; Програма захисту прав дітей Тарутинської селищної ради «Дитинство» на 2022-2024 роки;   Програма розвитку культури в Тарутинської селищної територіальної громади на 2022 рік, «Бесарабський ярмарок» на 2022 рік; Про надання адресної  матеріальної допомоги з оплати пільгового проїзду окремих категорій громадян автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування Тарутинської селищної територіальної громади на 2022 рік; Програма  відшкодування різниці  між  встановленим розміром  тарифів на послуги водопостачання,   водовідведення, вивозу рідких побутових відходів, поводження з побутовими відходами та економічно обґрунтованими  витратами на їх виробництво комунальними підприємствами, що надають комунальні послуги в межах Тарутинської  селищної територіальної громади на  2022-2024 роки та інші.

          Депутати внесли зміни до комплексної програми соціальної підтримки населення Тарутинської селищної ради на 2021-2023 роки та до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги соціально незахищеним верствам населення Тарутинської селищної територіальної  громади.

         Головним питанням, що було детально розглянуто, обговорено та прийнято на пленарному засіданні 24 грудня - «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2022 рік».

        На сесії також було  розглянуто низку питань, що стосуються земельних відносин.

       З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

       Детально ознайомитись з ходом пленарного засідання вісімнадцятої сесії Тарутинської селищної ради можна за посиланням.

 

Bookmark the Постійне посилання.

Без коментарів.