Привітання вихованців Тарутинського центру соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх з Днем Святого Миколая

Друк

        Взимку чимало свят, на які чекають і дорослі, і діти. Одне з них – День Святого Миколая, коли діти згадують усі свої добрі справи і отримують подарунки.

        В Україні розповсюджена традиція класти дітям у цей день подарунки під подушку. А коли немає рідного дому, до таких дітей приходять милосердні люди і вручають їм омріяні ласощі, іграшки і тепло своїх сердець. Ця традиція не порушується в Тарутинському центрі соціально-психологічної реабілітації для неповнолітніх.

          У День Святого Миколая до центру завітала секретар Тарутинської селищної ради Анетта Куракова, яка привітала від селищного голови Сави Чернєва та себе особисто діток зі святом та  побажала щоб доля посміхнулась кожному з них, щоб на їх шляху зустрічались тільки хороші люди та щоб збулись їх найзаповітніші мрії. А.Куракова подякувала всім працівникам центру за важливу справу, яку вони роблять та завдяки чому діти отримують таку потрібну допомогу.

         Також у заході взяли участь: перший заступник  Павлівського сільського голови А.Серек-Басан, начальник відділення поліції №2 Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області С. Візняк, родина ФІльчевих Тетяна та Петро з с.Підгірне.

         Почесні гості привітали діточок зі святом, вручили їм фрукти, сік, солодощі.

         Як завжди, вихованці закладу підготували цікаву святкову програму та продемонстрували свої таланти і уміння: показали театралізовану виставу про Святого Миколая, розповідали вірші, співали пісні, танцювали. Атмосфера свято була чудовою, дійсно святковою та чарівною. Горіли очі у малечі та сіяли на обличчях посмішки, бо про них не забув Святий Миколай, який направив до дітей своїх посланців.

 

 

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь