Селищний голова провів чергову апаратну нараду

Друк

        13 грудня 2021 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів чергову апаратну нараду за участю заступників селищного голови О.Сілоч та І.Долгорука. Керівники КНП «Тарутинська центральна лікарня» та «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги», посадові особи селищної ради поінформували про проведену роботу за попередній робочий тиждень та основні заходи на поточний тиждень 2021 року.

       У Тарутинській громаді спостерігається тенденція зменшення кількості хворих на COVID-19. Хворі, що надходять до стаціонарного відділення лікарні, в основному, у стані середньої тяжкості. У ковідному відділенні перебувають 15 хворих, 2 – на централізованому кисні. За минулий тиждень використано 32 балони кисню. На амбулаторному лікуванні знаходяться 43 чол. та 19 контактних осіб перебувають під наглядом медиків.

        Зменшились темпи вакцинації населення Тарутинської громади. Станом на 13.12.2021 року вакцинованих 5742 чол., першу дозу вакцини отримали 2822 чол., другу – 2920. Не вакцинованих мешканців громади – 8490 чол.

         У Тарутинській центральній лікарні проводяться роботи щодо встановлення платформи під кисневу станцію та ремонту кабінету, де буде встановлений мамограф.

         Заклади освіти району взяли активну участь у проведенні Всеукраїнської акції «16 днів без насильства», а також в предметних районних олімпіадах. В рамках реалізації Національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» до навчальних закладів Тарутинської громади надійшло 10 ноутбуків.

        Вихованці Тарутинської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у Чемпіонаті Одеської області з вільної боротьби та Міжнародному турнірі ім.Боєва (с.Заря Саратської ОТГ), де посіли 10 призових місць.

       Відділом земельних ресурсів продовжується прийом заяв від мешканців громади; підготовлена інформація на найближчу сесію селищної ради щодо проведеної інвентаризації земель.

      Станом на 10.12.2021 року дохідна частина місцевого бюджету виконана на 91%.

       В закладах культури триває підготовка до Новорічних та Різдвяних Свят. 17 грудня  2021 року о 12.00 відкривається резиденція Святого Миколая за адресою смт.Тарутине Проспект Миру, 25.

       За підсумками обговорених питань щодо роботи відповідних структур, селищний голова взяв під особистий контроль питання, які потребують детального вивчення.

       За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь