Відбулась  чергова 17-ї сесія Тарутинської селищної ради

Друк

         10 грудня під головуванням секретаря Тарутинської селищної ради Анетти Куракової  відбулося пленарне засідання чергової 17-ї сесія селищної ради восьмого скликання.

         У роботі сесії взяли участь:  20 депутатів,  заступники Тарутинського селищного голови О.Сілоч, В.Дундер, І.Долгорук,  керівники структурних підрозділів селищної ради та депутати Болградської районної ради О.Павлов і М.Горєлко.

         Перед початком розгляду питань порядку денного депутати селищної ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять свого колеги Дмитра Дмитровича Кіровича.

         До порядку денного пленарного засідання було додатково включено шість питань. Загалом, депутати селищної ради розглянули та прийняли рішення із  27 питань.

        Були заслухані  звіти  керівників комунальних підприємств Тарутинської селищної ради про роботу комунальних підприємств та рух коштів на їх рахунках Тарутинської селищної ради за 2021 рік.

        Депутати селищної ради затвердили програму цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Тарутинської селищної ради на 2022 рік та План підготовки регуляторних актів Тарутинської селищної ради на 2022 рік.

         На пленарному засіданні внесені зміни до селищної цільової програми «Здоров’я»  та до рішення Тарутинської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 74-VIII «Про місцевий бюджет Тарутинської селищної ради на 2021 рік».

        Також депутати прийняли рішення:  «Про надання цільової адресної допомоги мешканцям селищної територіальної громади» (на лікування), «Про надання згоди на списання основних засобів з балансу КНП «Тарутинська центральна лікарня», «Про розроблення проєкту системи вуличного освітлення вулиці Незалежності в с. Сухувате» (Петрівський старостинський округ) та інші нагальні питання.

          Крім того депутати детально розглянули низку земельних питань.

           Після розгляду усіх питань порядку денного пленарного засідання сесії  депутати Тарутинської селищної ради заслухали звернення Чебан З.В. (смт.Тарутине), Кари В.П. (с.Вільне) та Буркацької А.В. (смт.Тарутине). Дані звернення додатково розглянуть в Тарутинській селищній раді та на них будуть надані письмові відповіді.

            Пленарне засідання 17-ї сесії Тарутинської селищної ради відбулось в діловій, конструктивній обстановці.   

   

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь