Освітян Тарутинської громади привітали з професійним святом

Друк

З нагоди Дня працівників освіти, яке в Україні відзначається у першу неділю жовтня, та Всесвітнього  Дня вчителя, яке святкують щорічно 5 жовтня, сьогодні до Тарутинського Будинку культури запросили представників освітньої галузі громади, аби висловити вдячність та відзначити їх внесок у розвиток суспільства.

День працівників освіти – це привід сказати слова вдячності вчителям за їх нелегку працю, терпіння, мудрість і любов, відзначити кращих у професії нагородами, вклонитися вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

З вітальними словами до працівників освіти загальноосвітніх шкіл, дошкільних закладів  громади та державного навчального закладу «Тарутинський професійний аграрний ліцей» звернувся Тарутинський селищний голова Сава Чернєв. У своєму привітанні він зазначив, що педагоги Тарутинської громади успішно впроваджують реформу Нової української школи, постійно вивчають нове, розуміючи, що від них залежить виховання національно-свідомої молоді та побажав їм творчого натхнення, успіхів, міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя.

За багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність, значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління селищний голова вручив  Подяки Тарутинської селищної ради  кращим вчителям, вихователям, тренерам, викладачам, майстрам виробничого навчання освітньої галузі громади.

На святі голова селищної ради також урочисто привітав та вручив цінні подарунки молодим педагогам, ветеранам праці та колишнім начальникам відділу освіти.

Депутат Тарутинської селищної ради Віталій Аргіров - голова фракції ОПЗЖ, вручив Почесні грамоти вчителям громади від Одеської обласної ради.

Освітян також привітали начальник відділу освіти молоді та спорту О.Кушнір та голова Тарутинської об’єднаної організації профспілки освіти і науки України Алла Саввова та вручили Грамоти відділу освіти.

До урочистої атмосфери свята гарного настрою усім присутнім додали виступи колективів художньої самодіяльності та вокалістів. Святковий концерт приємно вразив різноманіттям виконавців, у концерті взяли участь: учні, вчителі, вихованці Тарутинського дошкільного закладу «Топольок», вокалісти Тарутинського Будинку культури. Додали шарму до святкового концерту перші спогади педагогів про дитячий садок або школу.      

      

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь