Про поточний стан справ та завдання на найближчий період

Друк

     4 жовтня 2021 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів апаратну нараду за участю: заступників селищного голови,  начальників структурних підрозділів селищної ради, керівників комунальних некомерційних підприємств «Тарутинська центральна лікарня» та «Тарутинський центр первинної медико-санітарної  допомоги».

      Начальники та керівники  поінформували про поточний стан справ за відповідними напрямками роботи та окреслили планові завдання на поточний тиждень.

      Викликає занепокоєння стан захворюваності на коронавірусну хворобу в Тарутинській громаді. Станом на 04.10.2021р.:  хворих на COVID-19 - 70 чол., контактних осіб – 52, 1 чол. - помер, на амбулаторному лікуванні перебувають 5 чол. з коронавірусною пневмонією.  Серед хворих на  COVID-19 багато дітей: якщо за весь період захворюваності хворіло 35 дітей, то на даний момент хворих дітей – 24.

      Серед актуальних питань, порушених на апаратній нараді, питання підготовки об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону. Проведені тендери на закупівлю вугілля та природного газу, але договори заключили не всі розпорядники коштів у зв’язку з тим, що постачальники не визначились з ціною.

      Крім того, були порушені інші питання щодо: стану вакцинації населення громади, роботи центральної лікарні, закладів освіти, культури, проведення заходів до Дня захисника України, захисту прав дітей, виконання місцевого бюджету, продовження роботи з виявлення земельних ділянок, що обробляються без укладання договорів.

      У ході апаратної наради Тарутинським селищним головою були надані ряд доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь