Забезпечення надходжень до  бюджету Тарутинської селищної ради

Друк

 

Поповнення бюджету Тарутинської селищної ради одне з головних питань, що перебуває на постійному контролі керівництва Тарутинської селищної ради. Від того який бюджет, залежить фінансування проведення капітальних ремонтів, розвиток комунального господарства, розвиток освіти, медицини та культури в громаді, тощо.

23 червня 2021 року під головуванням заступника селищного голови з питань економіки та бюджету О.Сілоч відбулось чергове засідання Координаційної ради із забезпечення надходжень до  бюджету Тарутинської селищної ради, на яке були запрошені: староста Виноградівського старостинського округу Т.Делік, староста Малоярославецького Другого старостинського округу І.Гуткан,  керівники: ТОВ «Укрзернопром Лан», ТОВ «Югрейн Агро», ФГ «Світанок» та фізичні особи – орендарі.

На засіданні Координаційної ради розглянуто питання про стан сплати  орендної плати за земельні ділянки по договорах оренди станом на 01.02.2021 року по Виноградівському та Малоярославецькому Другому старостинських округах.

У ході обговорення питання орендарі-фізичні особи визнали заборгованість та запевнили, що після збирання врожаю вона буде погашена.

За результатами роботи координаційної ради були прийняті відповідні рішення.                                    

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь