Урочистий захід до Дня медичного працівника

Друк

 

У третю неділю червня відзначається Міжнародний День медичного працівника. Важливість професії лікаря переоцінити важко!  У руках лікаря перебуває людське життя, особливо, тепер, у важкий період боротьби з пандемією коронавірусу СOVID-19, бо лише завдяки самовіддачі та жертовності наших медичних працівників, нам вдається боротися з цим лихом. 

Напередодні свята Дня медичного працівника, 18 червня 2021 року в Тарутинському селищному Будинку культури відбулись урочистості з нагоди професійного свята. Привітати медичних працівників громади прийшли керівники Тарутинської селищної ради. Із щирою вдячністю до присутніх медиків за їх благородну працю звернувся селищний голова Сава Чернєв. Висловлюючи працівникам медичної галузі безмежну вдячність за відданість професії, за щоденну невтомну та нелегку працю, за повернуте здоров’я та врятовані життя, Сава Степанович побажав всім міцного здоров’я, родинного тепла, затишку, нових успіхів у благородній справі.                                                     

За сумлінну багаторічну працю, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я, високий професіоналізм, чуйність та милосердя, надання медичної допомоги населенню громади та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника С.Чернєв нагородив Почесними грамотами Тарутинської селищної ради та цінними подарунками кращих працівників галузі.

Депутат Тарутинської селищної ради В.Аргіров вручив медикам Почесні грамоти Одеської обласної ради.

Багато теплих, добрих, щирих привітальних слів та побажань, слів вдячності за кропітку працю пролунало в адрес працівників медичної сфери від головних лікарів комунальних некомерційних підприємств «Тарутинська центральна лікарня» та «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» В.Савицького та А.Кияніченко. Вони також нагородили грамотами та подяками Одеської обласної державної адміністрації, Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, Тарутинської ЦРЛ та Тарутинського ЦПМСД лікарів, медичних сестер, молодших медичних сестер, ветеранів медицини, бухгалтерів, кухарів, водіїв, робочих, всіх чия робота, пов’язана з медициною.

У святковій залі були присутні і ветерани медицини, за плечима яких велике трудове життя з безцінним досвідом

Святковий гарний настрій медичним працівникам громади подарували працівники Тарутинського селищного Будинку культури, які підготували цікаву концертну програму.

День медика – чудова нагода ще раз подякувати нашим медикам за їх  невтомну працю, адже переоцінити величезну роль медиків неможливо.  Зі святом, вас, шановні!

 

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь