14.06.2021 року відбулася щотижнева апаратна нарада

Друк
Питання життєдіяльності Тарутинської селищної територіальної громади були сьогодні обговорені на щотижневій апаратній нараді селищної ради, яку провів зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів селищний голова С.Чернєв.

Начальники управлінь та відділів, керівники комунальних підприємств селищної ради доповіли про основні напрямки роботи протягом минулого тижня, зазначивши проблемні питання, та пріоритети у роботі протягом поточного тижня.

Головні питання про роботу структурних підрозділів, які були оголошені на нараді, були наступні.

Як повідомив головний лікар КНП «Тарутинська центральна лікарня» В.Савицький, з 15 червня 2021р. починає працювати денний стаціонар на 12 ліжко-місць при терапевтичному відділені  лікарні. З метою надання медичних послуг усім, хто цього потребує, буде розписаний графік роботи ліжко-місць на кожен день з 8.00 до 17.00.

За інформацією головного лікаря КНП «Тарутинський центр первинної медико-санітарної допомоги» А.Кияніченко, 14 червня 2021р. серед населення Тарутинської територіальної громади розпочався ІІ етап вакцинації. Щеплення проводяться вакциною AstraZeneca(CoviShield).

Начальник відділу економіки, інвестицій та сільського господарства О.Кула поінформував, про  проведення роботи з боржниками податку за оренду землі та про формування реєстру земельних ділянок, які обробляються без укладання договорів. Розроблені заходи щодо заключення тимчасових угод з сільськогосподарськими виробниками, фермерами та приватними особами, які незаконно обробляють земельні ділянки.

За повідомленням начальника фінансового управління М.Констандогло, станом на 11 червня 2021р. дохідна частина бюджету Тарутинської селищної ради виконана на 105%.

В.Драган – завідувач сектору з питань цивільного захисту, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами та охорони праці – звернув увагу на необхідність покращення  стану забезпечення первинними засобами пожежогасіння у старостинських округах.

У ході апаратної наради селищним головою С.Чернєвим були порушені питання: щодо стану проведення внутрішніх ремонтних робіт у Красненському ФАПі; про стан роботи з незареєстрованими підприємцями; про оздоровлення дітей, а також про виконання доручень, наданих на минулій апаратній нараді.

Заступник селищного голови з питань діяльності у сфері гуманітарних питань В.Дундер підкреслив про необхідність працювати спільними зусиллями з усіх напрямків задля досягнення добрих результатів у роботі виконавчого органу.

Заступник селищного голови з питань діяльності у сфері економіки та бюджету  О.Сілоч акцентувала увагу на проведені роз’яснювальної роботи серед орендарів земельних ділянок та підприємців щодо сплати податків.  

Завершуючи апаратну нараду, Тарутинський селищний голова С.Чернєв повідомив про заплановані на поточний тиждень робочі зустрічі і наради.

Bookmark the Постійне посилання.

Залишити відповідь